2012. július 2., hétfő

Filia Lunacy - 2. fejezet

Sziasztok! :) Itt a második fejezet, amelyben - közkívánatra - a nagy és félelmetes Drakula is szerepet kap. Igaz, csak látszólag olyan nagy és félelmetes, de ez ne zavarjon össze benneteket, jó olvasást! :) Pusza ;3

 Apuci

 Irma egy szemhunyásnyit sem aludt az éjjel. Na ne mond! Mivel vámpír! Mikor végre reggel lett, lerántotta magáról a takarót, belelépett az édes kis szőrmepapucsba és kiszedte a hajából a lila hajcsavarókat. Úgy döntött, mivel szombat van, pizsamában marad. A rózsaszín hálóing azonban nem volt épp divatos, ezért felvett egy fehér köntöst.
 - Jó reggelt kisasszony! - lépett be a szobába Virgil.
 - Neked is! - mosolygott Irma - Mit gondolsz, okos döntés egész nap pakolással az arcomon feküdni? - s elnyúlt a hatalmas franciaágyon. 
 Körbenézett a szobájában. Minden hófehér volt. A fal, a cseresznyefaajtó- és asztal, még a csipkefüggönyök és a szekrénysor is. Az ágyon azonban lila ágytakaró hevert, illetve a szőnyeg is ugyanilyen színben pompázott.
 Virgil nem sokáig töprengett.
 - Nos, nem hinném. Az édesapja bármelyik percben megérkezhet.
 - Apuci hazajön? - pattant fel hirtelen - És ezt csak most mondod? Hihetetlen vagy Virgil! Fel kell öltöznöm, tökéletesen kell kinéznem.
 - Vendéget is hoz magával. Csak megjegyzem.
 - Na akkor pláne! Melyik legyen? A kék, vagy a rózsaszín? - kérdezte, s két vállfán lógó blúzt tartott maga előtt.
 Virgil a szemöldökét ráncolta. 
 - Nem értek én az ilyenekhez - mormogta kedvetlenül, majd az ágy rendberakásán kezdett el dolgozni.
 Irma dobbantott egyet a lábával és olyan tágra nyílt szemekkel nézett a szobalányra, hogy az kis híján megijedt tőle.
 - Megvilágosultam! Úgy kell kinéznem, mint egy igazi grófkisasszony! - s elkezdett kotorászni a szekrényében.
 Előhalászott egy rózsaszín, gombolható, feszes inget, egy fekete miniszoknyát, egy szintén fekete csipkecipőt, majd bevonult a spanyolfal mögé.
 Virgil karba tett kezekkel, türelmetlenül várta a végeredményt.
 - Készen vagyok! - jelent meg váratlanul Irma - De... - töprengett - Valami még hiányzik nem gondolod?
 Végignézett magán, beállt a tükör elé, pörgött forgott, de csak nem jött rá. Kell még egy jelentős elem, ami az egész kinézetet meghatározza. Csípőre tett kézzel sóhajtott egyet.
 Virgil egy darabig vizsgálgatta a szekrényben lévő holmikat, majd az egyik kis polchoz sétált. Levett róla egy fekete, csipkés, napellenzőernyőt, s átnyújtotta a vámpírlánynak.
 - Mi lenne velem nélküled? - Irma átölelte a szobalányt, kinyitotta az ernyőt és lesasszézott az emeletről, az alsó szintre. Minden alkalmazott sürgött-forgott, a nagyúr érkezésére készülődtek. 
 - Celia! - szólt egy alacsony, kontyos hölgynek - Ez a virágillat igazán pompás. Apuci biztosan hálás lesz érte. Az udvaron leszek.
 - Igenis madame - bólintott Celia, majd meghajolt. 
 - Oh, kérlek! Legalább akkor mellőzd a hajlongást, ha apu nincs itthon! Nem szükséges! Nem vagyok se istennő, se Daisy Hopkins - tette a szolgalány vállára a kezét, mire az elmosolyodott.
 Irma kiviharzott a hátsó kertbe és a hintaágyra ült. Valóban úgy nézett ki, mint egy grófnő. Régebben sokan elítélték Drakula miatt. Persze Irma a kezdetektől fogva vegetáriánus volt, hajlamai cseppet sem az apjáéra ütöttek, de még a viselkedésük sem egyezett. Míg Irma kedves, vidám és száz százalékban vega volt, addig az apja mogorva, zsarnokoskodó és egy igazi vérszívó. Persze, csak akkor gyilkolászott, ha idegen országban járt. Mikor hazatért, állatok fogyasztására kényszerült, mint a kicsi lánya. A kételyek persze gyorsan eloszoltak, amikor Irma valódi énje felszínre került. Azóta senki nem törődött azzal, kinek az utódja, vagy hogy milyen gazdag. Senki... kivéve... Daisy Hopkins. Ő egy valódi boszorkány volt, a legsötétebb varázsigék birtoklója, a legutálatosabb személy a földkerekségen. Mindent megtett, hogy bosszút álljon Irmán. Hogy miért? Senki sem tudta. De gyanították, hogy irigyelte. Ami, teljesen igaz gyanú volt.
 - Hol az én egyetlen, gyönyörű habcsókom? - ez Irmának szólt.
 - Apuci?! - a vámpírlány egy pillanat alatt az előkertben termett - Jól utaztál? Hogy vannak az emberek? Hű, hogy megváltoztál. Mint aki száz évet öregedett!
 Drakula az állát dörzsölte. Tényleg kissé megváltozott. Bozontos bajuszt növesztett, a feje teljesen kopasz lett, a fekete öltönyt, amit jelenpillanatban viselt, pedig szűk volt rá, dundi pocakja miatt. Nem úgy nézett ki, mint az igazi Drakula. Inkább hasonlított egy emberi lényre, leszámítva vérvörös szemeit és vámpírfogait.
 - Hm! Mily kedves üdvözlés! Nos drágám, hoztam neked valamit - s visszaballagott a kocsihoz, amellyel érkezett. A csomagtartóból, egy kisállatketrecet szedett ki.
 - Jézusom! - csapta össze a kezét Irma - Hát ő lenne az a vendég, akit Virgil említett? - s közelebb hajolt az állathordozóhoz.
 - Ez egy vegetáriánus denevér. Tegnap este fogtam. Nagyon aprócska, de kissé harapós. Hidd el, tapasztalatból mondom! - magyarázta Drakula - De aztán úgy vigyázz rá, mint vámpírfogaid fényére.
 - Köszönöm apuci! Na és? Hány embert gyilkolásztál szét? - kérdezte Irma izgatottan, majd Drakulával együtt a villa felé indult.
 - Ez 2000 karikás, ne haragudj, még csak 1449 éves vagy.
 - Hékás, egy hét múlva leszek 1450! - emelte fel a mutatóujját Irma kacagva.
 Mikor beértek az előtérbe, a grófúr felvette az 'én vagyok a félelmetes Drakula' pózt. Hátratett kézzel közeledett a konyha felé. Pont, ahogy a gagyi filmekben, amelyeket a szintén gagyi emberek róla készítettek. Az alkalmazottak meghajoltak előtte, az arcukra pedig megkönnyebbülés ült ki, mikor a grófúr szó nélkül elsétált mellettük.
 Virgil ijedten nézett Irmára és alig láthatóan csóválta a fejét. Egyik kezével a kontyát igazgatta, másikkal pedig a konyhapultba kapaszkodott. Irma biztató mosolyt küldött felé.
 - Hol a többi? - kérdezte szigorúan Drakula.
 - A... a szakács épp az ebédet készíti uram - dadogta Virgil - O... odabent - s a kis ajtóra mutatott, amely a belső konyhába vezetett. 
 Ott készültek a frissen sültek.
 Irma és igen furcsán jellemezhető apja besétáltak. A szakács dúdolgatott valamit magában, majd mikor megfordult, ijedten vette tudomásul, hogy a nagyúr megérkezett. Haptákba állt, megköszörülte a torkát és akkorát nyelt, hogy azt hallani lehetett.
 - Ó, uram... Ha... Hamarosan kész lesz az... ennivalója. Óhajtja, hogy felvigyem Önnek? 
 - Ez nem természetes?!
 - De igen! Persze hogy az.
 Drakula mérges szemmel méregette a szakácsot, s a hatalmas lábashoz lépett. Beleszagolt. Bár a tekintetes grófúr karosszériájára ráfért volna egy kis fényezés, az érzékszervei még tökéletesen működtek.
 - Nem is rossz! - bólintott elismerően, majd a lányára pillantott - Mehetünk, kedvesem? 
 - Persze papi! - kacsintott az, még mindig a ketrecet szorongatva. 
 Mikor felértek az emeletre, Drakula úr a lakosztályába vonult, Irma pedig a szobájába telepedett le. 
 Az ágyára helyezte a kis ketrecet, s kinyitotta az ajtaját. Egy rózsaszín takaróba bugyolált szőrmókot látott, aki békésen szunyókált. Hát persze, elvégre verőfényes délelőtt volt. 
 Irma óvatosan kiszedte, a takaróval együtt és egy darabig nézegette. Sötétbarnás színe és aprócska termete volt. Sokkal kisebb, mint egy átlagos denevér. 
 - Mi legyen a neved? - kérdezte magától Irma töprengve, s megsimogatta a hasán fekvő kisállatot. Egy darabig gondolkozott a válaszon, majd elmosolyodott - Légy üdvözölve Denivér! Mostantól ez lesz az otthonod!

***

 Egy hét telt el Blane érkezése óta. A lények kezdték elfogadni és szörnyként kezelni, de olyanok is akadtak, akik komoly barátságot alakítottak ki vele. Mint például Irma. Rengeteg pletyka keringett róluk, amiért Blane órákra kísérte a lányt, beszélgettek, este órákig videochateltek, s bár a pletykák nagyrészt jóindulatúak voltak, lehetett egy kis féltékenységet sejtetni a levegőben. Na igen. Ezeket a pletykákat akarta hallani a legkevésbé Daisy Hopkins. 
 - Igyekezzetek már csicskák! Yuil! Yuil! - visította - Hol a frissítő teám? - s erősen megnyomta a hol szócskát. 
 - Máris hozom! - hajolt meg az tisztelettudóan s eltűnt a folyosón.
 Daisy felszisszent, majd valamivel halkabban folytatta. - Ez a féreg Irma! Hogy képzeli, hogy elveszi tőlem Blane-t?! Őt én néztem ki magamnak. Mindenhol csak azt hallani, hogy így Irma, úgy Irma! Kit érdekel? Én vagyok a Szörny gimi királynője és nem engedem csak úgy át a trónt! 
 - Én abszolút megértelek! - tette a szíve helyére a kezét, az első számú talpnyaló, Tira. 
 - Ja, ja, ja - legyintett lenézően - Ha ez így marad, megszerzi Blane-t, elfoglalja a helyem és ami a legrosszabb... - hatásszünet - Övé lesz az Ősz bál királynője díj! Valamit rejteget és le fogom leplezni. Bármibe is kerüljön. Ó, képzeld! Megérkezett a mi drága Irmánk drága apucija. Fogadjunk, nem tud a kicsi lánya kavarásáról az emberfiúval... 
 És itt lett elvetve a kocka. 
 - Ez az! - sikított fel és hirtelen még a teájáról is megfeledkezett - Akármilyen békés városban élünk, Drakula papa biztosan nem örülne neki, ha a pici lánya egy emberrel kavarna. És mindannyian ismerjük a haragját. Emlékszel, mikor Irma hármassal ment haza? - s egy másodpercre Tirára nézett - Olyan dühös lett, hogy Irma egy hétig csak a suliba mehetett el. Hát akkor ez most is legyen így...

***

 - A lábamon állsz seggfej! - sistergett dühösen Daisy - És különben is, miért visítasz? Csss! - s előrehajolt a bokor mögül. 
 Semmi változás. A villa nyitott ablakain keresztül kiszűrődtek a sütés-főzés okozta illatok , az Irma által hallgatott zene és a grófúr mérges üvöltései.
 - Nem úgy volt, hogy ma a nagy barátnőivel találkozik, hogy megvitassák a bál tervezéseit? - pillantott Tirára gyanakvóan Daisy.
 - De igen, de biztosan később - ahogy kimondta, a zene elhallgatott, az ablak becsukódott - Mit mondtam?! 
 - Jól van, csak fogd be! A medencés fiú bármikor meghallhat minket - csitítgatta Tirát, majd hátrébb húzódott, teljesen a bokor és a bástya közé. 
 A levegő kezdett hűvös lenni, a nap pedig már lemenőben volt. Daisy összecipzározta magán kék kabátját és megigazította fekete, göndör haját. Tira követte a példáját, bebugyolálta magát egy sálba, sőt, sapkát is tett a fejére. Az ősz, az egyik legundokabb évszak, a tél után.
 Az ajtó mögül, hamarosan, egy lila pulóveres, miniszoknyás, bokacsizmás vámpírlány lépett elő.
 - Íme! Az áldozatunk - suttogta vészjóslóan Daisy. 
 Tira nem válaszolt, de tudta, hogy ebből még hatalmas botrány lesz. 
 Mikor az 'áldozat' elhagyta a helyszínt és a kapun kívül volt, a két lány elindult a villa bejárata felé. Az ajtó előtt kissé megtorpantak, különösen Tira. Ez a hatalmas és félelmetes Drakula villája és nem is akármilyen. Ki tudja, milyen kínzóeszközei vannak a garázsban... 
 - Gyerünk! - adta ki a parancsot Daisy, s elindultak egyenesen az emeletre. Egyszer járt már ebben a villában, amikor ő és Irma barátnők voltak... Ez jó régen volt. 
 A Drakula lakosztály volt a legfélelmetesebb az egészben. Fekete falak, ablak sehol és teljes sötétség. Az előszobából beszűrődő fény azonban elég volt ahhoz, hogy az úr alakját ki lehessen venni.
 Tira megborzongott. Szívesebben lett volna otthon a plüssmacijával. 
 - Kellemes estét! - hajolt meg Daisy tisztelettudóan, majd Tirát is magával rántotta. 
 - Igen... A... Ahogy mondja - dadogott az. 
 - Úgy gondolom... - folytatta Daisy - Tartozunk önnek egy magyarázattal. A lányáról van szó.

 Na, ennyi lenne, remélem tetszett! :) :D Gondolom Drakula karaktere kissé eltért attól amit váratok ;DD Komikat *-*

56 megjegyzés:

  1. Először is köszönöm a komit. A rész nagyon tetszett. Drakulát tényleg nem így képzeltem el Várom a kövi részt. Siess vele ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Claire! :) Nincs mit, és köszönöm. ^^ Természetesen igyekszem a 3. fejezettel. Puszipáá

      Törlés
  2. Szia!
    Nekem nagyon tetszett.
    Drakula egy olyan ember, aki a lányával nagyon kedves (mint most ebben a részben, de lehet azért nem csak ilyen vele)
    na ezt jól elmagyaráztam :DD
    Mások viszont szó szerint tartanak tőle és meghajolnak hatalmassága előtt.
    Hát ez a Daisy...
    Várom a folytatást!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsömi! :) Nos igen, Drakula tényleg kissé más, mint ahogy azt sokan elképzeltétek. Olyan 'mű-nagyúr' x"d Ezt én is frankón megmondtam. Nagyon köszönöm a komidaat:$(L) Daisy gonoszsága a következő fejezetben fog igazán kiteljesülni ^^
      puszipáá: niiki

      Törlés
  3. Szia,
    ez a fejezet is nagyon jó lett. ^^ Van egy haverom akit Denevérnek hívunk és Dencsinek becézzük, lehet ez is jó név lett volna a kis denevérnek. ((:
    Drakulát tényleg nem így képzeltem el. Furcsa ez a pocakos megformálás, de aranyos. :D
    Siess a kövivel.
    Puszi Lenora :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lenora! Igazad van, aranyos név ^^ Tetszik :P A pocakos megformálás tényleg furcsa, de a mű-nagyúr, ahogy az előbbi kommentben írtam, csak látszólag ilyen szigorú :DD
      Sietek :$
      Pusza: niiki

      Törlés
  4. Szia Niiki!
    Nem okoztál csalódást!
    Tetszett a rész. Drakulával megleptél - nem is kicsit. Irma meg olyan kedves és bájos.
    Daisy hát igen, ő egy nagy kavaróhépezet.
    Szép megfogalmazás, könnyed szöveg, jól követhető.
    Kíváncsian várom a következőt!

    Dolna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dolna! :$ Ó, ennek örülök. :) Drakulával tényleg mindenkit megleptem.:$ Irma? Tényleg kedves és bájos ^^ Daisy pedig egy liba. Illik rá a gúnynév, miszerint Lady Liba. xD Sietek a 3. fejezettel megígérem :$$
      Puszi: niiki

      Törlés
  5. Szia:)
    Először is köszönöm a komit:)
    Nagyon jó lett ez a rész is!:) Drakula személyisége és úgy egyébként az egész Drakula jelenség meglepő völt, da nagyon tetszetős!:)
    Irma egy nagyon szimpatikus személyiség, de ez a Daisy.....
    Siess a folytatással!
    Puszi: Lili:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lili! Igazán nincs mit, szuperül írsz *-* Én köszönöm a kommented ;);33 Nos igen, kissé tényleg elüt a 'valódi' Drakulától, de a fantázia az fantázia :DDD xd Sietek a folytatással megígérem:$
      Puszi:niiki

      Törlés
  6. szia Niiki!:D
    először is imádlak, amiért visszajött Dracula papa *-* imádom a karakterét *-* meg persze Irmáét is :D a kis Denivér pedig nagyon cuki lehet, bár én nem bírom a denevéreket, mert nálunk vannak, igen, a belvárosban, és éjszaka hallgatni az idegesítő visítozásukat -.-" néha lőttek az alvásnak miattuk xD
    és Daisy-t pedig utáljuk, nem mintha bárkinek is tetszene a karaktere, vagyis ahogy én gondolom nem xD igaz minden történetben van gonosz szóval ez van :D de legalább Dracula papi megtudja, hogy Irmának bejön Blane *-* kíváncsi leszek, milyen dühös lesz *-*
    várom a kövi fejezetet :D
    köszi, hogy szóltál, hogy van friss :D
    puszi<3
    xoxoxoxoxoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia LilyVolturi! Óóó, ez a jó hosszú komment *_* :DD(L) Nem is tudod milyen jól esik ;3 szóval imádod Drakula karakterét?! Megsúgom: én is :$ :DD ez a rejtett kedvesség és a pocakocska xD>.< A denevérekről annyit, hogy én sem voltam értük oda, de viszont egyik nap láttam egyet - nagy megdöbbenésemre fényes nappal volt - és meg lehetett simogatni. Ekkor lettem 'denevérmániás' :DD xd És ha már vámpír, akkor denevér :$*-* Hát, igen. Drakula tényleg dühös lesz Blane miatt, de ez a következő fejezetben kiderül. ;D
      Puszi: niiki

      Törlés
    2. szia Niiki! :D
      öhhm igen :$ pöppet sokat fecsegek bocsi :$ igen, imádom Draculat nagyon :D ohh, az jó, akkor lesz benne Dracula papa is eleget *-* Oh, jó neked, én azóta utálom őket, amióta minden éjjel visítoznak, és mióta egyszer az éjjel kellős közepén egy kis denevérnek úgy tartotta a kedve, hogy beszökött a lakásba és jó mókának tartotta, hogy az éjszaka kellős közepén a fülembe visít, úgy, hogy alszom -.-" azóta nem a kedvenceim xD hümm nagyon kíváncsi vagyok a kiakadására *-*
      puszi<3
      xoxoxoxoxoxoxoxo

      Törlés
    3. Szia LilyVolturi! :D
      Semmi baj, örülök hogy sokat fecsegsz :$ *_* Ó, a denevérekkel csak a baj van, de persze vannak kivételek. Júúj én tuti megijedtem volna a helyedben, mármint sikítozva futottam volna egészen a szomszéd városig, de gondolom, te jobban kezelted a helyzetet. Nálunk nincs sok denevér - bár nem tudhatom, nem nagyon mászkálok ki olyan későn, de visítást akkor sem hallok -, de ha lenne, akkor... nem tudom. Nem történne semmi xd Egyszer egy cuki kis denevér beszorult az ablak és a redőny közé:( Úgy sajnáltam, de aztán kiengedtük és elment :D
      Puszi: niiki

      Törlés
  7. Szia!!
    "Wooow" ez az egyetlen szó, amivel ily hirtelen értékelni tudom a fejezetet!!:) Egyszerűen király volt! Imádom Drakula papit, olyan fura, ami azt illeti én határozottan nem igy képzeltem el xD DE az csak jó, mert kellemesen csalódtam benne, hála neked :P
    Mindenesetre nekem is ellenszenves Daisy karaktere, és a talpnyalójáé, de kinek nem az. Különben nekem a Mean Girls csaja jutnak róluk eszembe :)) - vajon miért.
    Áá, remélem sietsz a kövivel, mert már tűkön ülve várom :D
    Különben köszi, hogy szóltál a frissről!!!

    xoxo, Dorka

    UI: A közeljövőben meg fogom nyitni a 3. blogomat(jelenleg, mert az utóbbi napokban 2öt töröltem ihlethiány miatt). Remélem számithatok a véleményedre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dorka! :) Ááá még egy hosszú komi *-* Köszönöm! :) Na, látom azért mégis van akinek tetszik Drakula papi karaktere:D Mean Girls? Hmm... nem tudom:O :) Nincs mit ^^ És persze, számíthatsz a véleményemre. ;D Majd küld el a linket ;D
      puszii: niiki

      Törlés
  8. Szia Niiki!
    Örülök, hogy szóltál az új fejiről,mert igazán érdemes volt benéznem:)
    Nagyon nagyon örülök, hogy végre itt van Drakula papi:))
    Hát, meg kell, hogy mondjam, nem így képzeltem el-nagy pocak, kopasz fej...stb.-de akkor is.:)
    És jaj a kis denevét*-*
    Mamám, biztos nagyon cuki:)
    És nagyon nagyon nem tetszik nekem ez a Daisy...De hát, uncsi lenne egy gonosz nélkül nem?:D
    Várom a mielőbbi feji jelentésed;)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Enci! :) Én köszönöm, hogy jöttél ^^ Drakula papi? Szerintem cuki:DDD Igaz, kissé elfogult, de kell egy kis kedvesség is :DD :P A kis denevér pedig tényleg igazán aranyos lehet ^^ Lelki szemeim előtt már elképzeltem :DD Daisy? Egy szánalmas alak :D De igazad van, a történet gonosz nélkül, elég üres. ^^ Sietek a 3.-al :D
      Puszii: niiki

      Törlés
  9. Szia!
    Drakula~*o*
    Nem így képzeltem el, de nagyon tetszik*o*
    Daisy...x) mikre nem képes az a banya...
    Várom az újabb fejezetet!
    Puszi:
    Áfonya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Áfonya :) Ááá te sem így képzelted el, sejtettem ^^ :DDDD >.< de örülök hogy tetszik. Daisy még ennél is durvább dolgokra képes. Minden ki fog derülni. Köszönöm a kommentet.
      Puszi: niiki

      Törlés
  10. Szia!

    Nekem nagyon tetszett ez a rész is. :)
    Na a kedves papát én sem pont így képzeltem el. A lányával nagyon kedvesen viselkedik, de érezhető Drakulán, hogy ő úr és ez a többiekből tiszteletet és egy bizonyos fokú félelmet vált ki. Az ajándéka meg biztos aranyos :)
    Daisy meg egy elkényeztetett boszorkánypics@, már most utálom a talpnyalójával együtt.
    Várom a folytatást! :)

    puszi:
    Detti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Detti! :)
      Köszönöm a komit! :D Nos igen, ahogy megfogalmaztad, teljesen igaz. Drakula tényleg ilyen. :DD Daisy eléggé elkényeztetett, ráadásul gonosz is, szóval biztosan a következő fejezetekben sem lesz szimpatikus. Mert valóban gonosz. ;)
      Köszi még egyszer!
      Puszi: niiki

      Törlés
  11. Szia.
    Én reméltem, hogy Drakula egy kicsit lazább lesz, és így is lett, úgyhogy ennek örülök. Daisyék pedig nem semmik, hogy csak így elmennek a legfélelmetesebb vámpír házába.
    Várom, hogy Drakula mit fog minderre mondani.
    Hozd hamar a folytatást és majd írj!
    Remélem még, akkor nem leszek oda nyaralni.
    Puszi Mese.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mese! Hát, én is remélem, hogy tudsz majd jönni ^^ :Q Köszi a komit ^^ Igen, Drakula tényleg lazára sikeredett :DD Írok, ha jönne a 3. :DD
      Puszi: niiki

      Törlés
  12. sziaa.:)
    most olvasom, hogy augusztusban leszel tizennégy. akkor csak négy hónap van köztünk.:P amúgy meg nagyon jól írsz, tetszik.;)
    és a fejezet is nagyon jó volt!:D bár úgy érzem a következő még jobb lesz.:$ nagyon várom már, hamar hozd!!:D
    xoxo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Johanna nem állsz távól a valóságtól, a következő tényleg szuper lesz ^^ Legalább is, remélem :'3 te mikor születtél?! *-*én auguszzus 1O. ^^:$$:Q köszi a komit drágaa:$:'3
      puszii; niiki
      UI: nálad mikor lesz friss? ^^

      Törlés
    2. hú de jók a megérzéseim.:DD
      május 10. pont négy hónap.:DDDDDDDDD
      most tettem fel.:P
      xoxo.

      Törlés
    3. wíí az szupeer *-* Akkor utólag is boldog szülinapooot:$$$:Q(L)

      Törlés
  13. Szia Niki!

    Hát, Drakula papa számomra is nagy meglepetés volt! :) Én személy szerint a sármosabb vámpírokra bukok! ;)
    Na és a denevér...! Egy vámpírnak ilyen háziállat dukál!
    Tetszett, bár a bonyodalmak csak most kezdődnek, nem igaz?
    Szóval, csak így tovább!

    Kérted, hogy szóljak, ha frisselek: ma este felkerül a következő fejezet! Azt hiszem, egyszerűbb lenne linket cserélnünk, nem gondolod? :)

    Puszi: Gabriella

    VálaszTörlés
  14. Szia Gabriella.!:) nos igen, sejtettem hogy alaposan meglepek vele mindenkit. mármint Drakulával. Denivér sokaz fog segíteni egyszer majd Irmának ;* ez is ki fog derülni:'3

    Rendben linkcserézzünk *.* amint gépről leszek kiraklak:$ most telefonon vahyok arról sajna nem olyan egyszerű.:/ :$

    Puszii: niiki:'3

    VálaszTörlés
  15. Szia,
    jöttem olvasni, és megint nem csalódtam benned. Tudsz meglepetéseket okozni. Miután az előző fejezetnél irtad, hogy nem egy átlagos Drakulát szeretnél alkotni, vagy húsz féle ötlet fogalmazódott meg a fejemben, de még a közelébe se érnek a tiédnek. A kis boszorkáról meg nem tudok mást mondani, mint, hogy minden sztoriba kell egy utálatos lány, és ő tökéletesen beleillik ebbe a szerepbe. Egy dolgot sajnáltam csak, kicsit jobban kifejthetnéd hogyan alakul Irma és Blane kapcsolata, ha nem is szerelmesen, de azért remélem ebbe még belemélyülsz a közeljövőben. Oda vagyok az ilyen részekért! ^^
    További sok sikert és ihletet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lyn! :) Örülök ennek a tartalmas kommentnek ^^ Blane és Irma kapcsolata még csak kezdetleges, de megígérem, a következő fejezetekben szó lesz róla, ha nem is a 3.-ban, akkor a 4.-ben vagy az 5.-ben tuti benne lesz. ;D Drakuláról pedig annyit, hogy már maga a pocakos megformálás is kissé ijesztő képet fest le róla, és még hozzácsapódik a szolgák előtt felszínre hozott gonoszság is. A lányával viszont kedves és jószívű, már ha nem jön össze egy embergyerekkel :DDD A következőkben ez is kiderül. ;))
      Puszi: niiki

      Törlés
  16. Szia Niki :)
    Hú, hát az elején még azt mondtam: na neee, Drakula... aztán beleolvastam és, rögtön megszerettem :) Jól is írsz, meg a történetnek van egy olyan "másik világ" jellege, a dolgok ott nem úgy működnek, mint itt. Kíváncsi vagyok mi lesz Blane és Irma között :) Daisy- ről meg csak annyit, hogy szeretem is meg nem is, jót lehet nevetni az ilyen sznobos megjegyzésein :)
    Ja, és kiraktalak a blogomon (http://myguardianangel-lexy.blogspot.hu/) te a Diamond eyes- ra írtál, de az előbbinél bármikor megtalálsz.
    Puszi: Lexy ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lexy!
      Nos, örülök, hogy maradtál ^^ Köszönöm a pozitív véleményt, nagyon sokat jelent:) A következő fejezetben szerintem nálad is elpattan a húr, vagy ha nem is, akkor inkább bohókásnak fogod tartani Daisyt. Kiteszem az oldaladat:)
      Puszi: niiki

      Törlés
  17. Szia.
    elolvastam ezt a részt is és nagyon tetszett :D
    igazából Drakula karakterét pont ilyennek képzelzem el.Már a neve is azt sejteti,hogy félelmetes és félni kell tőle.bevallom,én is félnék tőle xD
    Daisy pedig nagyon gonosz boszorkány,amiért meg akarja szerezni Blane-t és be akarja köpni Irmát.
    nagyon várom a folytatást,hozd minél hamarabb :)
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ismét ^^ Ó, köszi hogy ezt is elolvastad :DD Daisy tényleg egy gonosz boszorka, hát még amikor valójában dühös :D ez csak töredéke annak amire valójában képes.:P
      Puszi: niiki

      Törlés
  18. Szia! :)
    Wow, Drakula papa nagy arc lehet, ha csak a lányával van. :P És Daisy meg Tira akciójára is kíváncsi vagyok. Szegény Irma, mi lesz még itt?... Izgatottan várom a folytatást! :D
    Puszillak ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Drakula papa tényleg egy arc:DD Daisy és Tira kissé elvetik majd a sulykot, de ez csak a következőkben derül ki igazán:)
      Igyekszem.
      Puszi: niiki

      Törlés
  19. Szia :)
    Nekem nagyon tetszett ez a fejezet. :) Daisyékre én is kíváncsi vagyok, remélem, hogy minden hamarosan kiderül. Nekem nem szimpatikus Drakula, de te valahogy egy kicsit azzá tetted a történetedben. Várom a folytatást.
    Puszi : Kayce

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kayce! :)
      Köszönöm a komit:3 Daisyék még aljasabb trükkökre is képesek, hogy megszerezzék a népszerűséget;33
      Puszi: niiki

      Törlés
  20. Kedves Niiki!!!

    Húha csajszi, ez aztán nem semmi. Őszintén szólva, még nem olvastam ilyen történetet ...
    Régebben nagyon nagy twilight fan voltam és Vámpírnaplók, szóval még mindig szeretem az ilyeneket . :DDD
    De wáááoooow, ez nagyon ott van. Fantasztikus, komolyan mondom. *.* Biztos, hogy olvasni fogom, de rendszeres komizást nem ígérhetek.:))

    Puszillak, imádlak,

    Liraa *-*

    Ui.: Várom a véleményed . ;D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Liraa! :) Ó, köszönöm a kommentedet, igazán jól esik ^^ :P Főleg ez a sok dicséret :) Persze, megyek hozzád komizniiií :)
      Puszi: niiki

      Törlés
  21. Kedves Niiki!
    Elolvastam az eddigi fejezeteidet és nekem is be kell valljam, még tényleg nem olvastam ilyet. Nem szoktam túlzottan belemerülni a fantasy-k világába, de ez a történet valahogy teljesen lerugaszkodik még a fantasy-tól is. Nevezném inkább mesebeli történetnek, ami inkább cuki, mint ijesztő vagy rettentő a lények ellenére. Ezért is igen egyedi a szörnyek és azok jellemeinek keveredésével.
    Jókat szórakoztam a párbeszédek stílusán. "Ez 2000 karikás, ne haragudj, még csak 1449 éves vagy."
    "De aztán úgy vigyázz rá, mint vámpírfogaid fényére."
    Nagyon humorosak tényleg. Viszont talán amennyire felderülök ezektől a mondatoktól, annyira nem is tudom komolyan venni. Persze a történet nagyon az elején jár, rajtad áll, hogyan vezeted tovább.
    A fogalmazásoddal nincs semmi baj, szépen figyelsz a mondatalkotásra. Teljesen elém jönnek az adott szituációk. :)
    Megfogott a történeted a nem túlbonyolított történetvezetéssel és a szerethető karakterekkel. Mindenképpen jövök és követem a sztorit. :)
    Tudom, kettőnk története igencsak különbözik, de ha valamennyire mégis megfogott a Szerencsekerék, előtted a blog. Köszönöm, hogy nyitott voltál az olvasására és véleményeztél is. ^^
    További sikeres írást és blogolást kívánok!
    Best Wishes
    Steph P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Steph! Hűűűűű ez a komment:3 Nagyon nagyon nagyon köszönöm, ezeket annyira imádom olvasni :Q :3 Ezek a mondatok csak úúúgy... spontán jöttek. Arról, hogy nem tudod nagyon komolyan venni, annyi a véleményem, hogy én sem. Nem akartam egy bonyolult szerelmi háromszögről, tiltott gyümölcsről, vagy hasonlókról írni. Most szimpatikusabb az egyszerű és letisztult forma :] Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem az előbb említett stílust olvasni, de írni róla már nem nagyon lennék képes :$ És cseppet sem zavar, hogy kettőnk sztorija különbözik, érdemes kissé más történetbe is beleolvasni, tapasztalatokat szerezni és megszeretni őket :) Köszönöm ezt a szép hosszú kommentet, nagyon jól esett. És továbbra is olvasni fogom a Szerencsekereket :D:$:Q
      Puszi: niiki;3

      Törlés
  22. Szia. Amint irtál én is jöttem és nem bántam meg. Imádom az ilyen vámpiros-drakulás sztorikat :D A szörnyekről pedig már nem is beszélek.
    Ez az első töri ami ilyen hangnemben iródik és ez nagyon tetszik. Úgy ahogy a fogalmazásod is.
    Drakulát itt is úgy ábrázolod mint ahogy én képzelem ami azt jelenti ellenszenves, de aztán lehet h tök normális apa lesz :)
    Egy szóval imádom és ezen túl számithatsz a véleményemre is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dórucika!:) Köszönöm a kommentedet, nem rég írtam neked:D Ó, igen én is imádom a vámpírokat, főleg a jó kedvű, szeleburdiakat:D Hát, igyekeztem egyedit alkotni és örülök hogy az olvasók úgy gondolják, sikerült:) Drakula egy tündér:D A maga furcsa módján, de az. Köszi, hogy továbbra is számíthatok rád, természetesen én is megyek hozzád komizni:3
      Puszi: niiki

      Törlés
  23. Szia!
    Én se, így képzeltem el Drakulát legalábbis kinézetre, de szerintem szeretni fogom :) Kíváncsi vagyok mit fog szólni az apuci, szóval lehet ma el is olvasom a 3. fejit is :)
    Pusszy

    VálaszTörlés
  24. szia!
    Na itt lennék egy kis késés után, de ezt idővel majd megszokod tőlem ;)
    A fejezetről annyit, hogy Daisyt kicsit kezdem megutálni... Eléggé gáz a csaj a kis talpnyalójával együtt.
    De viszont Irma nagyon aranyos, bár egy kicsit elkényeztetett.
    Drakula személyisége meglepő, de most komolyan? Mit lehet elvárni egy ilyen nagy tekintéllyel rendelkező vámpírtól? :) egy kicsit morbid...

    Tetszett a fejezet, olyan különleges a hangulata.
    Puszi Cathy R.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cathy R.:) Köszönöm a komit:]] Sajnos most nincs sok időm a válaszra, de tényleg morbid szegény Drakula. Ilyenre sikerül >< xD És nem baj, ha késéssel érkezel, a lényeg, hogy itt vagy:P
      Puszii: niiki

      Törlés
  25. Szia!

    Érdekes ez a Drakula, tetszik, hogy nem a tipikus "hűdemenőnnézki" megközelítés:) Kopasz, bajszos, pocakos? Tök jó:)
    Jók ezek a szörnyvilágra átformált szólások, kreatívak:)
    A történetet olvasva - naivitásából adódóan - lelki szemeim előtt egy tinisorozat/rajzfilm pergett, nem tudom, ez szándékos-e, vagy nem. Ha nem, remélem nem hangzik sértően, számomra legalábbis ez nem negaítvum, én 26 évesen is nagyon jól el tudok ilyeneket nézni-olvasni:)

    Szia:)
    Vic (Alsynia)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vic!:) Köszönöm a kommentedet, nos igen, Drakula kopasz, bajszos és pocakos :DD Egyáltalán nem vettem sértésnek, hogy tinisorozathoz/rajzfilmhez hasonlítottad a sztorim, sőt kitüntetésnek veszem, hogy ha így el tudod képzelni és lejátszódik előtted az irományom:) ;D Nagyon köszönöm, hálás vagyok a kommentedért:3
      Puszi: niiki

      Törlés
  26. Sziia :) elolvastam ezt a fejezetet is :) még mindig fantasztikus, ahogy fogalmazol. A párbeszédek különösen jók. Én is kíváncsi vagyok Drakula papa reakciójára, szóval léptem olvasni.
    Üdv
    Bridzs

    VálaszTörlés
  27. Szia Bridzs:) Köszönöm, hogy bepótolod a fejezeteket:D Nos, kíváncsi vagyok a véleményedre. Puszi*-*

    VálaszTörlés