2012. július 28., szombat

Filia Lunacy - 5. fejezet

Sziasztok!:) Mint látjátok, az oldal kapott egy új hátteret, kissé erős a színvilág de imádom az élénk pinket, szóval remélem tetszik *-* Másrészről, belekezdtem egy új történetbeBlogosítani nem szeretném, de a véleményetekre mindenképp kíváncsi vagyok. A kérdés a következő: feltegyem erre az oldalra és a kettő sztorit együtt vezessem, vagy ne? :O Amennyiben igen, a történet a mostanival együtt fog futni. Amennyiben nem, hagyom az egészet és csak a Filia Lunacy-t olvashatjátok majd a blogon:) KOMIBA, írjátok meg mi legyen, most pedig itt az 5. fejezet, amelyben löttyen a kávé ^^ Puszi: niiki:-*

Előkészületek na és a kávé

 Irma belépett a bálterembe ahol több száz szörny szorgalmas munkálkodásaival találta szembe magát. A színpad még nem volt teljesen kész, de a hangfalakat már felrakták és a függöny is kezdett a helyére kerülni. Már egyre kevésbé hasonlított az azelőtti büdös, lábszagú tornahelységre. Hirtelen Mallory szökkent oda hozzá.
 - Akkor tutira jöhetsz? - vetette fel a témát, majd átölelte Irmát.
 - Igen, az aprócska feltételtől eltekintve. De megéri, ha azt tekintjük, hogy apu utálja a bálokat és hogy végre megismerheti Blane-t. Annyira izgulok, az éjjel folyton ezen agyaltam - nevetett fel Irma, majd mélyet sóhajtott.
 - Reggelt! - lépett oda Daisy morogva. Tira állt mellette, jobb kezében kávés pohárral - Csak tudni akartam, hogy nevezel-e a királynő címre - nézett Irmára. Jellemző. Lady Liba sosem menne oda valakihez, ha az nem áll érdekében - Csak mert hamarosan kirakják a jelöltek képeit és bukszáit, amelybe a szavazatokat kell beledobni.
 Irma elmosolyodott.
 - Én?! Miért jelentkeznék?! Nem lenne fair, ha egy olyan valaki ellen versenyeznék, aki a fél iskolának SMS-t küld, hogy szavazzanak rá. Ez neked a méltó verseny, ne nevettess?!
 Mallory és Tira hátrébb léptek.
 - Nem inkább, csak arról van szó, hogy félsz? - Daisy elégedett mosolyra húzta a száját, bár ha Irma valóban nevezett volna a versenyre, ez a mosoly fintorba torzult volna.
 Irma felkacagott és a csípőjére tette a kezét, amelyet egy könnyed anyagú topba és egy mellénybe burkolt, majd toppantott egyet a bokacsizmájával.
 - Ha félnék, akkor most nem beszélgetnénk, sőt, talán ez sem történne meg - s ezzel elvette Tirától a kávét és egy keveset Daisy cipőjére löttyintett belőle. Egy ideje, nagyon a bögyében van a boszorkány és bár nem volt helyes, amit tett, de iszonyatosan jól érezte magát tőle. Akik a közelben voltak, mind felfigyeltek a történésekre és Daisy hangos sikítozására, ezzel szemben senki sem ment oda segíteni neki. A legtöbben csak magukban kuncogtak.
 - Nesze neked versenyszellem! - s ezzel otthagyta a csapatot, majd egyenesen Georgina felé indult.
 Barátnője épp a kosárpalánkok elfedésén munkálkodott. Pontosabban, csak kívülről figyelte, ahogy a trollpasik intézik el az ügyet, egy gyönyörű, bíbor függönnyel. Georgina egy sárga papiruszt tartott a kezében, amely egy fényes, fekete táblára volt függesztve.
 Mikor Irma odalépett, a vérfarkaslány elmosolyodott, bár látszott rajta, hogy ingerültebb mint máskor.
 - Szia! Mizujs? - s csípőre tette a jobb kezét.
 - Minden rendben? - kérdezte Irma.
 - Persze! - felelt Georgina minden kétséget kizárva - Miért ment oda hozzád az előbb Daisy?
 Irma mindent elmesélt részletesen a barátnőjének, habár nem volt túl sok magyarázni való. Daisy egy szemét patkány és kész.
 - Ne is törődj vele. Szép volt, ahogy a cipőjére borítottad a lattét. Ráfért - Georgina felnevetett, majd megigazította a fekete, masnis kitűzőjét - Na, most megyek, még rengeteg elintéznivalóm van.
 - Kissé idegesnek tűnsz... tudod. Frusztráltnak - jegyezte meg halkan a vele szemben álló vámpírlány.
 - Igen, de ez csak azért van, mert azt akarom, hogy a lehető legtökéletesebben sikeredjen a holnap este.
 - Nem lehet, hogy inkább arról van szó, hogy félsz... tudod... - Irma rátapintott a lényegre. Georgina isteni rendezvényszervező volt és sosem volt ideges, ha neki kellett megszervezni egy bulit. Az egyetlen dolog, ami miatt már hetek óta körömrágás betegségében szenvedett, az az volt, hogy Brody Soil volt a kísérője az Őszi bálra. Brody, a helyes trollsrác, a lányok álma és egyben a legcukibb pasi a suliban. Tira már több száz éve halálosan bele volt esve és emiatt nagyon fúrta az oldalát, hogy ő mégis Georginával megy a bálba.
 - Igen, talán igazad van - ismerte be Georgina - De sssssh! Ezt soha, senkinek nem mondhatod el.
 - Eszemben sincs! Én megértem, hogy izgulsz. Képzeld el, az apám és Blane közt kell őrlődnöm az este jelentős része alatt. Nekem is ezernyi rohadék pillangó csapkod a szárnyával a gyomromban. De gondolj bele, milyen jól fogsz szórakozni - mosolyodott el, s megpördült - Apropó, a szőnyeget a színpadhoz mikor hozzák? - kérdezte kizökkenve az előbbi ellazulásból.
 Georgina az állára tette a kezét.
 - Az csak holnap érkezik, a bál előtt pár órával.
 - Világos. Na most megyek, mert hamarosan ki kell tennem a bukszákat és a királynőjelöltek fotóját. Majd találkozunk. Puszi! - intett egyet barátnőjének, majd Brittany Rowland keresésére indult. Mindenkinek volt egy párja, akivel munkálkodhatott. Az egész tornaterem megtelt dolgozó diákokkal, akik vagy festettek, a függönyöket igazgatták, a színpadot építették, vagy épp technikai feladatokat láttak el. Irmának Brittany Rowland segített a királynőjelöltekről fotókat keresni, majd kitenni őket a falra, a bukszáikkal együtt.
 Hamarosan meg is találta. A lány épp egy sarokban ücsörgött, s nem volt túl vidám.
 - Hé, jól vagy? - kérdezte Irma.
 Brittany a hang irányába fordult, s mélyet sóhajtott.
 - Nem igazán. Mindent elszúrok. Leöntöttem Kenzy báli ruháját, összetörtem egy porcelánpoharat, széthordtam a sarat az előtérben a cipőmmel és amikor Mrs. Fergus megkért, hogy vigyük ki a bőrlabdákat a tornateremből, fejbe dobtam vele Daisy Hopkinst.
 Irma felnevetett, mire Brittany még fancsalibb képet vágott.
 - Jaj, nem rajtad kacagok, de ez olyan vicces. Úgy értem, nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy fejbe találja Lady Libát. Szóval, gratulálok!
 Brittany elmosolyodott, amitől édes gödröcske jelent meg a szája szögletében.
 - Ez, nem dob fel.
 - Akkor, gyere! Még rengeteg dolgunk van a királynőjelöltekkel. Ugye nem akarod, hogy Lady Liba ennél is dühösebb legyen?
 - Hát... Van más választásom? - kérdezte Brittany, majd felállt a sarok rejtekéből és Irma után ment, egyenesen a második emeletre. 
 A kémiaterem lányok nyüzsgésétől volt hangos, mikor a két vámpírlány belépett rajta. Irma becsukta maga mögött az ajtót, majd a tanári asztal mögé lépett, a laptophoz. Beindította a nyomtatót és megkérte Brittanyt, hogy nyomtassa ki a névcédulákat. Időközben Blane is megérkezett, hogy segítsen a fotók rendezgetésében.
 - Csajok! - kiáltotta Irma, túlharsogva a többieket. A lányok a hang irányába fordultak - Köszi! Szóval. A holnapi nap lesz életetek egyik legfontosabbja, nem igaz? Most elkészítjük a céduláitokat, amelyeket a bukszáitokra fogunk ragasztani - s a rózsaszín bőrdobozkákra mutatott, amelyek a tanári asztalon voltak elhelyezve - Mint tudjátok, a holnapi napon, elindul a kampánycsend, szóval szigorúan tilos saját javakra buzdítani a szörnyeket. Kérlek, tartsátok ezt tiszteletben - lopva Daisyre pillantott, akinek egész jó kedve lett, miután sikerült letisztítania a kávét a cipőjéről.
 - Hé, öm... Irma! Nem is tudtam, hogy nevezel a versenyre - mosolyodott el Brittany a laptop mögött.
 - Mi? - kerekedtek el Irma szemei - Én nem...
 Daisy felháborodottan lépett előre. A mutatóujját vádolón emelte a vámpírlányra, s mérges tekintete arról árulkodott, hogy most legszívesebben megfojtaná.
 - Te álnok kígyó, azt mondtad, nem érdekel a korona! - csattant fel.
 - Nem is! - felelte Irma, s elemelkedett a tanáriasztaltól, amelybe addig támaszkodott. Csípőre tette a kezét, a szemei pedig szikrákat szórtak Daisyre. A többi lány lélegzete elállt és senki nem mozdult, egy mukkanás nem hallatszott a teremben. Tira is ott volt a tömegben, de csupán azért, hogy támogassa a barátnőjét, vagy ha úgy alakul, kávét fuvarozzon neki. A boszorkány ugyanis nem volt jókedvében, még annak ellenére sem, hogy pontosan tudta, ő nyer a verseny során.
 - Aha, jó duma. Akkor miért neveztél a versenyre? - ingatta a fejét az.
 - Tulajdonképpen... - szólalt meg egy váratlan, férfihang - Én neveztem be őt.
 Mindenki Blane-re pillantott, aki nyugodtan ücsörgött a székében és ártatlanul mosolygott. Beletúrt karamell barna hajába, majd mikor látta, hogy a szemek szó szerint rátapadnak, nevetve vállat vont.
 - Talán, gondot jelent? - kérdezte.
 Daisy zavartan megköszörülte a torkát és visszalépett a helyére.
 - Nem - felelt halkan, s kikapta Tira kezéből a kávéját - Miért zavarna?
 - Csak úgy tűnt - Blane Irma felé fordult, aki még mindig meglepetten pislogott. A többi lány ismét a saját dolgával lett elfoglalva, legalábbis, próbáltak úgy tenni, mintha nem érdekelné őket az előbb történt ügy. Mindannyian kénytelenek voltak beismerni, hogy ez a verseny két szörny közt fog eldőlni. Daisy és Irma.

***

 - Szerintem ez a fotó tökéletes lesz!
 - Ne, ezen úgy vigyorgok, mint valami idióta - tiltakozott határozottan Irma, s a kezébe vette az albumot. Egy darabig nézegette a róla készült képeket, néhány megmosolyogtatta. Végül rámutatott az egyikre - Ez jó lesz.
 Blane kiszedte a burokból, s jobban megszemlélte. Irma teljesen egyedül szerepelt a képen. Ez épp a tavaszi bálon készült és egy lila koktélruhát viselt, a hajában pedig szintén lila csíkok díszelegtek.
 - Gyönyörű vagy rajta - jelentette ki váratlanul Blane. Most, hogy kettesben maradhattak a kémiateremben, kezdett kibontakozni. 
 - Köszönöm! Te... miért... Szóval tudod. Miért neveztél a versenyen? - bökte ki Irma, mire az embersrácnak ismét mosolyra húzódott a szája.
 - Hagynám, hogy egy ilyen csaj, mint Daisy megnyerje a koronát? - s egészen elpirult. Ez nagyon tetszett a mellette ücsörgő vámpírlánynak, de Blane öröm helyett, aggodalmat fedezett fel Irma arcán - Talán... probléma? Mert ha igen, akkor visszamondhatjuk a nevezést. Csak vicceltem. Lehetetlen visszamondani.
 - Dehogy baj! Ez egy nagyon édes gesztus volt a részedről... de tudod...
 - Igen?
 Irma szembefordult Blane-el, de nem nézett a szemébe.
 - Daisy tavaly csalással nyerte meg a versenyt - felpillantott. Blane elkerekedett szemei meglepettségről árulkodtak - A bál rituáléi közé tartozik, hogy mielőtt kihirdetnék a versenyt, mindenki megnézi a tíz perces tűzijátékot. Nos, én épp észrevettem, hogy Daisy beosont a bálterembe, a tűzijáték alatt hogy kicserélje a szavazódobozokat. Az egyik lány, Felisha bukszáját a saját fotója alá rakta, mert tudta, hogy sokkal több voksot kapott mint ő.
 Blane elhúzta a száját. Ettől megjelent egy imádni való kis gödröcske az arcán, amely mosolygásra késztette Irmát.
 - Attól félsz, idén is megteszi?
 - Biztos, hogy megteszi - tökélte el a vámpírlány, majd mélyet sóhajtott és visszalépett a tanáriasztal mögé. A számítógépegérre helyezte a kezét, s megpróbált a munkára koncentrálni.
 - Nem olyan biztos az. Főleg, ha valaki megakadályozza.

***

 - Nem, nem és nem! Ez a liba nem lehet bálkirálynő! - pufogott mérgesen Daisy, miközben fel, s alá járkált az öltözőben. Igyekezett nem túlságosan ordítani - ami ilyen helyzeti körülmények közt nem volt igazán megvalósítható -, félt, hogy valaki meghallja és számon kéri, miért nem a bálteremben segédkezik. Erre Daisynek lett volna egy tökéletes és ironikus válasza, de tudta, esélytelen, hogy ezt bárki is megérti.
 - Ne fújd fel az ügyet! Úgy is te leszel a választott - Tira megvonta a vállát és hátradőlt a kemény fapadon. A lámpa fénye halványan pislákoló fényt vetett aggodalmas arcára. Gyűlölte, ha Daisy mérges. 
 - Ne fújjam fel?! - csattant ki az említett boszorkatanonc, majd ismét folytatta a gőzmozdonyszerű járkálást - Ezt nem lehet nem felfújni, a karrierem a tét, hát nem érted? - a kezével dühösen, magyarázón csapkodott Tirának, de leginkább magának.
 Tira felállt a padról. 
 - Dais... Mi lenne, ha rögtönöznél? Úgy értem, tavaly is bevált a bukszakicserélős dolog.
 - Normális vagy?! Mi a fenéért kiabálsz? - dobbantott egyet a cipőjével, amely egy halvány csíkot húzott a fehér kőre - Tavaly is rizikós volt, nem vállalom be még egyszer.
 Karba tette a kezét és a padra hanyatlott, mint egy durcás kisgyerek. Beletúrt a táskájába és előhalászott egy tükröt, illetve egy élénkpiros rúzst és munkálkodni kezdett a kinézetén. Tira egy darabig bambulta, amint a boszorkány csinosítja magát, eztán felállt, közelebb lépett Daisyhez és elhúzta a száját.
 - Hagynád, hogy Irma nyerjen? - kérdezte.
 A boszorkány vonakodva visszatette a holmikat a válltatyóba és felnézett a zombilányra.
 - Soha! Előbb halok meg. Mármint... érted.
 - Akkor meg? Nincs más esélyed, ha nem cseréled ki a bukszákat, vesztesz. Mindketten tudjuk, ki kap több szavazatot a bálon.
 Daisy szemei elkerekedtek. Ő is tisztában volt a helyzet jelentőségével, de most, hogy Tira kimondta, legszívesebben kitépte volna a szögecseket a zombilány nyakából. Ennek ellenére, kénytelen volt beismerni, hogy esélye sincs Irma ellen.
 - Én biztosan nem cserélem ki többé a bukszákat. De ha valaki megtenné helyettem... - ez a célzás annyira egyértelmű volt...
 Tira nyelt egyet, majd hátrébb lépett párat. Megkapaszkodva nyúlt az ajtókilincs után.
 - Dais, ugye most rám gondoltál? - kérdezte halkan és már bánta, hogy egy szót is ejtett, csalásról.
 - Még szép!

***

 Miután Irma minden tennivalóval végzett, engedélyt kért az igazgatónőtől, hogy Georgina és Mallory társaságában hazamenjen. Az útjuk azonban egész máshova, a kávézó felé vezetett. Az Apple volt a törzshelyük és muszáj kikapcsolódni egy ilyen fárasztó nap után. 
 - Még mindig festékes a felsőm - nyavalygott Mallory, mikor beléptek az ajtón.
 Mindannyian megtorpantak, mikor szembesültek a ténnyel, hogy öt srác foglalta el a helyüket. Kinézetre mindegyikük vérfarkas volt és szélesen vigyorogtak, amint megpillantották a lányokat. Egy darabig csak bámultak egymásra, majd az egyikük kérdőn nézett Irmára.
 - Hé, te nem...? - Irma azonban félbeszakította a kérdést.
 - De igen. Drakula lánya vagyok. Ezt akartátok tudni? - hangzott a felelet.
 A kérdező fiú bólintott. 
 - Nincs kedvetek egy kávéhoz? - ajánlotta fel egy másik fiú.
 A lányok egymásra néztek, az arcukon enyhe fintor fordult meg, de csak a vállukat vonogatták tehetetlenül. Georgina alig láthatóan a fejét csóválta. Irma sóhajtott.
 - Nem, de azért köszi - jelentette ki habozva, majd a három barátnő a pult felé indult - Nekünk itt is megfelel - mutatott az egyik magasított székre.
 Mallory bólintott, majd felült az egyikre és intett a pincérnek. Az azonnal felkapta a jegyzetcéduláit és már suhant is a lányokhoz. Beletúrt szőke hajába, majd kacsintva közelebb hajolt Georginához.
 - Mit hozhatok szép hölgyek? - kérdezte kaján vigyorral az arcán.
 Irma kis híján felnevetett, de türtőztette magát, mert a napnál is világosabb volt, hogy a pincérsrác kinézte magának az ő vérfarkasbarátnőjét és nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni. Az viszont, hogy Georgina cseppet sem tartotta jóképűnek, de még csak humorosnak sem a trollfiút, köztudott ténnyé vált, elkerekedett szemei miatt.
 - Nekem egy bodzaszörpöt - szakította meg a percet Mallory, úgy tűnt, észre sem vette az előbbi kis próbálkozást, a pincérsrác részéről.
 - Hm... - töprengett Irma - Nekem pedig egy grapefruitlimonádét.
 Georginán volt a sor, de ő csak bambult értetlenül. Irma oldalba bökte, ezzel jelezve, hogy meg kéne szólalnia.
 - Ugyanazt mint ő - s a fejével Mallory felé biccentett.
 A pincérsrác bólintott. Nem foglalkozott Georgina erőltetett és visszautasító pillantásaival, tette a dolgát, felírta a kis cetlikre a rendelést és nekiállt a készítésüknek.
 Irma közelebb hajolt Georginához, aki szemmel láthatólag, még most is az incidens hatása alatt volt.
 - Olyan édes - suttogta mosolyogva. A vérfarkaslány elszörnyülködött.
 - Édes?! Tudod te, hány lánnyal csinálja ugyanezt? Szánalmas próbálkozás, nálam nem ő a befutó, ráadásul, tuti van csaja.
 - Kérlek, ő egy pincér. Persze, hogy közvetlen, nézd el, különben nem enged el a számla árából - ezzel mindketten visszaültek a helyükre és figyelték, ahogy a pincérbubi elkészíti a két bodzaszörpöt és a grapefruitlimonádét.
 Mikor végzett, belehelyezett mindegyikbe egy szívószálat és feltette őket a pultra. Georginát ekkor is váratlan fordulat érte.
 - Az enyémben miért van esernyő, az övükében pedig miért nincs? - kérdezte.
 - Khm... Nos, gondoltam jól fog esni - dadogott a pincérfiú. Ezt más lánnyal is eljátszotta már, de még egy sem kérdezett tőle ilyesmit.
 - Tessék Mall. Nekem nincs rá szükségem, a húgod meg gyűjti nem? - s ezzel Georgina odahajította Mallory felé a kis, lila esernyőt és belekortyolt a szörpbe. Georgina gyanakvása nem volt alaptalan. A pincérfiú egy valódi nőfaló, nem csoda, ha nem bízik meg benne, arról  nem beszélve, hogy még csak nem is a zsánere.
 Mikor a lányok megitták és fizettek, úgy döntöttek, ideje hazavonulni, ezért mindannyian megcélozták a villájukat. S míg ők úszkáltak boldogságtól a holnapi bál miatt, addig egy karamell barna hajú srác, azt találgatta, vajon hogy járjon a kedvében, egy zsémbes, pocakos és meglehetősen szőrős vámpírnak, akit úgy hívnak: Drakula.

na?:3

42 megjegyzés:

  1. Ez nagyon aranyos volt! :-) Az embersrác karaktere tetszik.
    Apropó nálam is van új rész. Ha gondolod, nézz be :-)
    Üdv
    NoraOak

    VálaszTörlés
  2. Sziaa!:D
    Jajj,imádom Blane-t!!:$ Annyira aranyos tőle, hogy benevezte Irmát a versenyre.:$
    Fuhhu...magam elé képzeltem Lady Liba arcát,amikor az előbb említettek kiderültek.xdd
    Blaine kérdésére bezzeg már visszafogta magát,és csak benyögte,hogy nem probléma.Hahh.:D
    Na,jó,valami értelmeset is írjak,igaz?:D
    Imádom, ahogyan írsz!!Annyira magával ragadó,és amikor a fejezet végére érek,csak annyit érzek,hogy mééég többet akarooook!
    Mikorra várható a következő??:$
    Már nagyon várom!!

    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Áfonyám:) Ne haragudj hogy nem mentem még komizni, de sajna nincs sok időm:(:$ Igyekszem megígérem:) Köszönöööööm *-* Olyan édii komi volt:3 A következő... hmm:) Sietek vele *-*
      Puszii: niiki

      Törlés
  3. Szia!!!

    Megint fantasztikus lett!!
    Blane-t egyszerűen imádom:) és annyira aranyos volt tőle, hogy nevezte Irmát! Komolyan mondom olyan szívesen megnéztem volna Daisy képét:))
    Kíváncsi vagyok, hogy végül is csalás nélkül fog-e lezajlani a választás.. remélem ha csalni próbálnak,rajta lesznek kapva.
    Már nagyon várom a folytatást! Siess vele nagyon!!!!!!!
    ÉS egy másik story? Én szívesen olvasok tőled bármit!

    Hozzzám reményeim szerint hétfőig felkerül a friss..

    Puszi: Lili:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lili:) Köszönöm *-* Blane-t én is imááádom:$:) Édike:Q Daisy arcát én is magam elé képzeltem párszor xDDDDD A bálon lesznek érdekes dolgok ;DD
      Sietek:) Puszii:) Be fogok nézni hozzád hétfő körül ^^ Puszi:d
      niiki

      Törlés
  4. Szia!
    Nagyon jó lett. Az tetszett a legjobban mikor Irma a kávét Daisy cipőjére öntötte.
    Imádom a történetedet! Várom a kövi részt! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui.: Nagyon szívesen olvasok más történetet is amit te írsz!

      Törlés
    2. Sziaa:) Igeeen az nagy volt xDDD Sietek:P És köszii *-*

      Törlés
  5. Szia Niiki :)
    először is nagyon szépen köszönöm,hogy az oldalam chatjében a védelmemre szálltál,nagyon jól esik ez nekem.Főleg azok után,hogy mennyi sértést kapok ettől a két illetőtöl már lassan 1 teljes hete :(
    Másodszor pedig én szívesen olvasnék tőled még egy történetet.Bármiről is szóljon az,hiszen nagyon ügyes író vagy ;)
    Elnyerte a tetszésem ez a rész,jót nevettem,mikor Irma ráöntötte Daisy cipőjére a kávét.Megérdemelte!! :D
    Szép gesztus volt Blane-től,hogy benevezte Irmát a versenyre.Remélem,hogy Daisy-ék terve nem fog sikerülni és Irma nyerni fog.
    Siess a folytatással.
    puszi
    Reny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Reny:) Igazán nincs mit, ez az illető nagyon undok:\ Sajnálom és remélem hamar megszabadulsz tőle:) Köszönöm szépen:) Nos, a kávés dolog spontán jött x) Blane:$(LL)
      Puszi: niiki

      Törlés
  6. Szia, Niikim!
    Imádtam a részt, nagyon jó volt. Éreztem, hogy Blaine lesz a hunyó :) Daisy meg megkapta a magáét, de szegény barátnőjét sajnálom.
    Az utolsó mondatok nagyon tetszettek.

    Én nagyon szívesen olvasnék tőled más is- én pl. írom Skyala-t, van egy befejezett novellának indult történetem, de végül 161 oldallal zárta pályafutását, aztán van egy fantasy történetem, jelenleg 122 oldalas és még nem gépeltem be mindent, továbbá van még egy fanfictionom is és tegnap kezdtem bele egy új fantasy-ba úgy, hogy két történet vihető egyszerre ;)
    Remélem, megosztod velünk új művedet!

    Dolna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dolnáám:) Ó szóval sejtetted hogy Blane volt a titkos nevező?:DD Ügyes vagy ^^

      Köszönöm:) Hűűűűű azta:DDD Gratulálok *-* Biztosan nagyon szép a többi munkád is én pedig igyekszem a két történetet akkor egyszerre vezetni:) Blogot viszont nem akarok belőle csinálni, mert az új erőket is igényelne, én azt úgy érzem nem tudnám teljes mértékben kihasználni:$
      Puszi: niiki

      Törlés
  7. Szia.
    Szerintem nyugodtan feltehetnéd ide az új törid mivel kíváncsi vagyok más töridre is :D tuti h az is ilyen jó lesz mint ez :)
    A rész vége nagyon tetszett, a kávés rész pedig nagyon ott volt jót nevettem rajta szinte magam elé tudtam képzelni...remélem hamar jön a kövi és ha van kedved nézz be hozzám is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dórucika:) Köszönöööm *-* Jól esik a támogatás:) :3 A kávés?xD Jajaa:) ^^ Sietek és benézek hozzád:)

      Törlés
  8. Szia!!!
    Ez a fejezeted is teljesen elnyerte a tetszésemet. Kezdem egyre jobban megkedvelni Blanet :D Aranyos volt tőle, hogy benevezte Irmát! Remélem forditva sül el Daisyék terve és Irma lesz a bálkirálynő.
    Ja és kiváncsi vagyok Irma új hódolójára is, aki jópofizni akar a pocakos vámpirpapának xD.
    Siess a kövivel!!
    Fent van a vd-cassie új fejezete(vagy már szóltam róla??). Mellékes.

    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dorka:)
      Örülök hogy tetszett:) Blane:$ Az elejétől kezdve imádom:DDD Nos, a bál még rejteget titkokat, de ezekről mind le fog hullni a lepel:)
      Sieteeek:$
      Puszi:)

      Törlés
  9. Szia!

    Nagyon tetszett a rész ez lett az egyik kedvencem. Főleg ahogy Iram lerendezte Daisy-t. Már itt volt az ideje, hogy megtegye. Remélem, hogy sikerül megakadályozni Daisyék tervét és Irma lesz a bélkirálynő. Valamint kíváncsi vagyok, hogy Drakula mit fog szólni mindenhez.

    Várom a folytatást, siess vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:) Nos, Irma bekeményített xD :) :3 Drakulát még megláátjuk:$ :DD Köszönöm a kommentet:)
      Puszi: niiki

      Törlés
  10. Kedves Niiki!
    Teljesen lazán állok a fejezeteidhez. Mindig valóra is válik, amit elképzelek róla. Humoros párbeszédek, izgalmas jelenetek és meglepő események.
    Nekem azonban volt olyan rész, amit kicsit túlhúztál - legalábbis én úgy éreztem. Szerintem nem kell mindent párbeszédbe rendezni. Gondolok itt a végén a csajok rendelésére. Elég ha a mindentudó narrátor felsorolja. Így nem akadnak meg az események, hiszen nem kell kiemelten mindenkinek az apró részletére figyelni, ami elhanyagolható.
    Ez persze csak saját elv, gondoltam megosztom veled. Úgy írsz, ahogy neked jól esik. :)
    Minden jót kívánok Neked Niiki. ^^
    Steph Pfeiffer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sztephanie:)
      Köszönöm szépen a kommented:$:D♥ És a tippet is, legközelebb igyekszem majd így írni:)
      Puszi: niiki

      Törlés
  11. Szia!

    Ez megint csak nagyon jó lett, mint eddig mindig.:)
    Örülök, hogy Irmát nem kell félteni, mert meg tudja védeni magát Disyvel szemben. Jól tette, hogy rálöttyintett egy kis kávét! lehet, hogy még több is elfért volna a cipőjén! :D Egyre jobban utálom a boszorkányt. Még csal is....és most is tervezi, csak épp Tira által. Remélem nem teszi meg!
    Blane pedig...jaj annyira aranyos volt tőle, hogy nevezte Irmát a versenyre.Remélem, hogy Drakulánál sikerül majd bevágódnia.
    Várom a folytatást!:)

    Puszi:
    Detti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Detti:)
      Daisy egy boszíí:D Köszi a komit:)♥ Én is benézek hozzád nem sokára *-*
      Puszillak♥

      Törlés
  12. halii.:DDD
    Daisy nem nyerhet! nem és kész!:P szóval valahogyan kérlek akadályod meg őket, mert Irmának kell nyernie. az úgy lenne az igazi.:D
    Blane... róla meg szeretnék még többet megtudni.*-* szóval remélem jóóó sokat hallunk még róla.:P
    amúgy meg naggggyon jó rész volt, várom a kövit.:P
    xoxo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Johanna:)
      Óóó hát majd igyekszem:) :DDD ;D Köszönöm a komit♥ Blane-ről még hallani fogsz:*
      Puszi: niiki

      Törlés
  13. szioo:)
    véletlenül tévedtem a blogodra és mondhatom, hogy a megbánás halvány szikráját sem érzem. Egyszerűen imádom a történetet, és kíváncsian várom, hogy miként fog alakulni a bál az apuci jelenlétében.
    várom a következőt:) további jó munkát:)
    puszi(L)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsuzsi! :) Nagyon örülök hogy idetévedtél:$ :) *-* Köszönöm a kommented ^^ :3
      niiki

      Törlés
  14. Szia Niiki!

    :))))) Ez is jó rész volt!
    Blane egyre szimpibb, igazi lovag! :D
    Vesszen Daisy! Remélem, a bálon éri egy kis "kellemes" meglepetés...! :)))

    Puszi: Gabriella

    Ui.: Engem nem raktál ki... :( Mármint a linkemet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gabriella:) Kiraklaaaaaaak *-* Ne aggódj, Daisyt érni fogja némi meglepi *-* :$
      Puszikaa: niiki

      Törlés
  15. Sziia Niikiim:D
    Ez eszméletlen lett, nagyon imádtam!:D Irma helyesen cselekedett, amikor leöntötte Mrs. Boszit xD
    Na, meg Blane nagyon meglepett, bár tetszik az ötlete, miszerint benevezte Irmát!:D Báár a csalás az nagyon érdekel, tehát kíváncsian várom az estét *-* Na, meg a pincéres eset is nagyon bejött! xD Elképzeltem magam előtt a dolgokat!:D Remélem Irma fog nyerni és Mrs. Boszi főhet a levében!:D
    Siess a folytatással!:D
    Puszillak(LLL)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Reginám:$*-* Áá köszi a komit:$ Örülök hogy tetszett *-* Tudoooooooooom xD Irma beolt xD Blane:$*-* A csalásról még fogsz olvasni, ne aggódj ^^
      Puszika: niiki

      Törlés
  16. Szia Niiki! :D
    Nagyon jó lett!! *-*
    imádtam ahogy a Daisy cipőjére öntötte a kávét xD
    és hogy fejbe dobták xDDD szegény, szerencsétlen egy nap lehetett xDD
    cuki volt Blane, hogy nevezte Irmat :D
    és az a pincér srác sem volt semmi, hogy mennyire nyomult xDD
    nagyon jó volt *-*
    várom a kövit *-* Drakulával persze ^^
    puszi<3
    xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Háá megjött az én Lilym:DD Köszíí*-* A kávéé xD Jajaa *-* Tudoom Blane a legcukibb:$ A pincérsrác mehet a sunyiba hozzá képest x) Igeeeen a következőben már lesz Drakula:$(L)
      Puszi: niiki

      Törlés
    2. Igen, megjöttem :D
      hát igen, a pincérsrác Blanehez képest a Föld magjában van xD
      várom Drakulat :D <3
      Köszönöm :$
      puszi<3
      xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

      Törlés
  17. Szia!

    Jöttem ismét:) Tetszik az új színvilág is:)
    Előkerült pár új szereplő, kíváncsi leszek rájuk, hogy lesz-e nagyobb szerepük később:) Meg hogy mi lesz a bálon Blane-nel meg Drakulával:)
    Szerintem is tedd ki ide a másik történeted, jól el lehet vezetni különböző történeteket egy blogon belül:) Persze ha nagyon különböző jellegűek, akkor nehéz összeegyeztetni a dizájnt. Milyen történet lenne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Köszönöm hogy jöttél én is sietek majd, csak mostanában annyira szétszórt vagyok:D Igen, van egykét új, de nekik nem lesz jelentősebb szerepük:P Legalább is azt hiszem:P Nos, még gondolkozom, hogy felteszem-e. A címe: Apple and Cinnamon:) Nagyon az felé hajlok, hogy csak a Filia Lunacy után teszem fel, de majd meglátjuk:$
      Puszi: niiki

      Törlés
  18. Szia! Bocsi a késedelmekért, de nincs sajnos időm :S! De most itt vagyok :)!
    Imádom, imádom, imádom! Az, ahogy leöntötte a liba cipőjét, és hogy az hogy nyavajgott xD! Nagyon tetszett!
    Remélem Irma megakadályozza az idei csalást! Nagyon rühellem Daisyt! Egyszerűen egy szemét liba! De Balne, hogy jelölte Irmát, tényleg cukii volt :)! Nekem nagyon tetszett, és már alig várom a bált!!! Tuti, hogy nem lesz zökkenőmentes, és még azon is nevetnék, ha Drakula csak azért, hogy megbizonyosodjon, arról, hogy a kislánya és az ember fiú között tényleg nincs semmi, egész este ott maradna xD! Sajnálnám a párocskát, de attól vicces lenne. Ahogy ott ül a bálban, és árgús szemekkel figyel, a fiatalok meg feszengnek :D!
    Azt hiszem nekem is Ő a kedvenc szereplőm, meg persze Irmaés Blane :D!
    Imádom az írásaidat!!! :)
    Pusziii
    Ja és nálam is fenn a friss, ha lesz időd nézz be :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Angel:) Nincs semmi probléma:) Köszönöm a kommented:D Hááá a kávé xD Meg fogja ;D Daisyt én is rühellem:$ Blaneeee ^^ Drakula :P xD Szerintem meg fognak mosolyogtatni a következő részek, ha azt mondod, ő a kedvenced x) Még egyszer köszi *-* Sietek én is hozzád:) :P
      Puszi: niiki

      Törlés
  19. Szia,
    én is befutok, igaz, később, mint más "késők", de attól még jelentkezem komment írásra. :) Nagyon jó rész volt ismét, az, ahogy Irma visszavág Daisynek az elég komoly, kíváncsi leszek, mik lesznek még a továbbiakban. Blane közeledése meg egyszerűen édes! Szegényt előre féltem Drakulától, de tuti megoldja a srác, mert ügyes fiú. ^^
    Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  20. Sziia niiki! Jöttem pótolni a lemaradásom ^^
    Nagyon tete rész lett :P kíváncsian várom a bált. Kicsit van hiányérzetem, azért mert ha elhagynád a vámpírt, boszorkányt, stb... simán emberek lennének, akkor csupán egy átlagos lány életét mutatná be aki gazdag és az apja nagyhírű, beleszeret egy szegényebbe, és a két réteg közötti harc ... nem tudom h érted-e :D tehát én szeretném jobban érzékelni a misztikusságot :D De ügyees vagy! :) mikor lesz friss? :)
    ui.: én tegnap este hoztam :)
    Üdv
    Bridzs

    VálaszTörlés
  21. Szia((: nézz be a blogomra, mert vár egy meglepetés!;) http://1dream1hope1d.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  22. Szia :)
    Bocsi, hogy rég írtam kommentet, de nyáron alig volt időm mindenre :S Na szóval: imádom ezt a történetet *.* Nagyon tetszik és nagyon jól írsz, úgyhogy én szívesen olvasnék tőled bármit :) Szerintem tedd fel! :) A fejezet nagyon jó volt, Blane olyan kis édes xD És Daisy- t minden gonoszsága és szemétsége ellenére csípem ^^ Siess a következővel!
    Puszi: Lexy ;)

    VálaszTörlés